Compania Global Intermed - Imobiliare prin excelenta

Agentia imobiliara Global Intermed este specializata in realizarea tranzactiilor de vanzare, cumparare, inchiriere de apartamente, case, vile, terenuri, spatii birouri, spatii comerciale si de depozitare.

Radu Gorgan

"SOLUTII DE CALITATE PRIN OAMENI DE CALITATE" - este sloganul nostru, calauza si motivare in acelasi timp in tot ceea ce facem zi de zi pentru clientii nostri.

Radu Gorgan - Manager Global Intermed

Imobiliare Iasi - Global Intermed

Istoric

1994 este anul infiintarii Companiei Global Intermed si al realizarii primelor afaceri in Romania.

Din 1999, tranzactionand pe o piata a proprietatilor imobiliare dinamica si cu cerinte crescande, am devenit unul din cei mai importanti operatori in piata imobiliara din regiunea de Nord-Est a Romaniei.

Ne-au fost alaturi in aceasta perioada clienti din ce in ce mai exigenti, precum si parteneri si colaboratori pregatiti profesional pentru a satisface nevoile acestora, Compania Global Intermed fiind recunoscuta atat pentru seriozitatea cu care sunt tratati clientii cat si pentru calitatea serviciilor oferite.

Echipa Global Intermed va intampina astazi cu o noua imagine si cu o noua abordare din recunostinta pentru succesul care, in cea mai mare masura, va apartine.


Servicii

Compania imobiliara GLOBAL INTERMED ofera clientilor sai urmatoarele servicii:

  • consultanta vanzari, cumparari, inchirieri: apartamente, case si vile, terenuri, spatii pentru birouri, spatii comerciale si pentru depozitare
  • consultanta si asistenta plasamente imobiliare, oportunitati de afaceri.